Har du brug for viceværtservice i din virksomhed eller boligforening, så kan LAPEFA hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med de almindelige funktioner en vicevært udfører. Vi kan hjælpe dig dagligt 365 dage i året hvis du har brug for det - også weekender og helligdage. 

Professionel viceværtservice i Århus 

Hos LAPEFA har vi siden 1994 været en seriøs og troværdig samarbejdspartner. Vi har fokus på vores faglige kompetencer og på at handle, når vores kunder har problemer. Det er nøgleordene for vores trofaste kunderelationer.

Alle vores medarbejdere er uddannede og er fagligt kompetente til at udføre de opgaver, som de arbejder med. Vi er fleksible og har derfor også mulighed for at rykke ud straks når du har et problem som vi kan løse. 

Viceværtservice efter dine ønsker

Hos LAPEFA tilbyder vi en løsning med viceværtservice som er sammensat efter dine ønsker. I fællesskab finder vi frem til de arbejdsopgaver, som I gerne vil have os til at varetage. Løsningen kan eksempelvis indeholde: 

  • Kontrol, styring og aflæsning af el, varme og vand, herunder også ABA, ABDL, CTS samt ventilations- og sprinkleranlæg.
  • Renhold og rengøring af fortov, opgang, fællesarealer, udendørsarealer og indkørsler.
  • Trappevask, renhold kældre, vaskemaskiner, tørretumblere m.m..
  • Mulighed for at fungere som flyvende vicevært. 

Hør om vores priser på viceværtservice

Ønsker du at vide mere om hvad vi kan gøre for dig eller vil du gerne have en pris på en eller flere af vores services, så kontakt os på 86 27 69 30 eller info@lapefa.dk.

Reference

“Entreprenørfirmaet Hoffmann A/S har gennem det sidste årti brugt LAPEFA Ejendomsservice,
der har varetager den daglige drift af vort kontorhus ud- og indvendigt så det fremstår pæn og ryddeligt. Hoffmann A/S bruger tillige LAPEFA ved afvikling af arrangementer/events både på vore kontorer i Brabrand og Fredericia, men også på vore byggepladser. Planlægning og styring varetages ned til mindste detalje. Opgaven bliver tilgået meget professionelt, og arrangement er altid planlagt
og gennemtænkt med stor nøjagtighed.
 
LAPEFAS er til rådighed 24/7 og meget lydhør overfor kundens ønsker. LAPEFAS personale fremtræder altid høflige og præsentable."

Entreprenørfirmaet Hoffmann A/S