Lapefa er et full-service ejendomsservice firma, og vi klarer alt lige fra skadeservice til installation og service af sprinkleranlæg i Århus og omegn. Vi er af den overbevisning, at ”one size fits all” ikke altid er den rigtige løsning. Vi giver dig med andre ord, tilpassede løsninger der passer lige præcis din bygnings behøv, så vi sikrer maksimal sikkerhed og beskyttelse. 

Vores tilgang er altid baseret på en grundig vurdering af din boligs specifikke forhold og risici. Skal vi hjælpe dig, kommer vi altid ud og tilbyder både service og installation af sprinkleranlæg i Århus og omegn, heriblandt Viby, Hjortshøj og nærområderne. 

Få et tilbud allerede i dag

Planlægning af service og installation af sprinkleranlæg 

Uanset om du allerede har et anlæg der skal serviceres, eller om du står foruden og derfor leder efter en installation af sprinkleranlæg i Århus, sørger vi altid for en grundig planlægning. Vi har et øje for detalje, og kommer med vurdering af din bygning og de potentielle risikoområder. 

Vurdering af bygningsbehov og risikoområder 

For at sikre dig den bedst mulige løsning, starter vi altid med at evaluere forskellige aspekter af din bygning. Det er alt fra bygningens størrelse, anvendelse til geografiske placering, som alle kan spille en rolle i vurderingen. Heriblandt er der endda også specifikke områder inde i selve bygningen, der kan være mere udsat for brand, end andre områder. 

Gennem vores vurdering sikrer vi, at alle potentielle risici bliver identificeret, hvilket gør det muligt at få en målrettet tilgang til din bygnings brandsikkerhed. 

Valg af det rette anlæg

Afhængigt af bygningstypen, vil vi ofte anbefale forskellige typer af sprinkleranlæg. For eksempel kræver boligbygninger ofte et vådsystem, der både er effektivt og diskret, mens industrielle miljøer kan have brug for lidt ekstra kræfter. Her vil der ofte være behov for robuste systemer i form af skumsprinklere. 

Hos Lapefa servicerer vi langt de fleste anlæg, men leverer kun installation af sprinkleranlæg fra anerkendte producenter, der lever op til sikkerhedsstandarder. I sidste ende er målet med vores service at give dig fuldstændig ro i sindet. 

Hvad bør du vide om sprinkleranlæg

Et sprinkleranlæg består af en vandforsyning, et rørsystem og sprinklerhoved, der ofte er installeret i loftet og nogle gange højt på væggene. Når der opstår brand, vil den enkelte sprinkler reagerer på den stigende varme og åbne vand. Udover at sprinkleren bekæmper branden i begyndelsesfasen, vil de fleste sprinklere alarmere brandvæsnet automatisk, så du er sikret en hurtig og effektiv brandbekæmpelse. 

I Danmark er der faktisk krav til installation af sprinkleranlæg, som er dikteret af bygningsreglementet. Som hovedregel skal rum, der er mere end 1000 m² i størrelsen, altid have installeret enten automatisk sprinkleranlæg eller brandventilation.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende krav og regler til sprinklere, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ønsker du at læse mere om krav og regler, kan du altid tilgå dig Bygningsreglementet for mere information. 

Læs mere om byggeriets regler her

Uanset hvad du mangler, hjælper vi hos Lapefa med at levere, montere og servicere sprinkleranlæg i Århus og omegn.  

Kontakt os for effektiv service i dag

Skal du enten have installeret eller få serviceret sprinkler i din bygning, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål, står vi også klar til at besvare dem på 86276930 eller på info@lapefa.dk.
 

Skriv til os  Ring til os