Skal du have en havemand til at tage sig af din have, og de opgaver der forpligter sig i at have hus og have, hjælper vi gerne. Hos Lapefa udfører vi havearbejde for private såvel som til erhvervet. Som en del af vores ydelser tilbyder vi dig haveservice abonnement i Århus og omegn, så du kan slappe af året rundt, mens vi klarer arbejdet. 

Med et abonnement er du sikker på, at din have samt udendørsarealer står pæne og vedligeholdt, uanset sæsonen. Vi tilbyder haveservice abonnement i Århus, men kommer mere end gerne ud i nærområderne såsom Viby og Hjortshøj. 

Kontakt os for et godt tilbud

Hvad du får med et haveservice abonnement 

Et haveservice abonnement i Århus hos Lapefa dækker helt enkelt alle nødvendige elementer og områder, for at holde dine udendørs arealer pæne og vedligeholdt uanset sæsonen. Du kan vælge den fulde pakke, hvis du vil være sikker på at din have står fejlfri, eller du kan alternativt selv udvælge de fokusområder i din have, du er interesseret i. I vores abonnement løsning kan du helt selv tilvælge mellem: 

  • Græsslåning og kantklipning 
  • Lugning af bede
  • Ukrudtsbekæmpelse 
  • Hækkeklipning
  • Fejning og opsamling af blade
  • Beskæring af buske
  • Sne- og glatførebekæmpelse
  • Fejning på fliser/stier
  • Klargøring af haven til forår / efterår

Når du valgt de specifikke ydelser du ønsker som en del af din abonnementsløsning, mangler vi kun at udarbejde en tilpasset vedligeholdelsesplan. Planen kan både være tilpasset til årstidernes skiften, men også til dine specifikke ønsker. 

Sæsonbaseret haveservice abonnement i Århus 

Ofte giver det mening, at tilpasse abonnement løsningen på basis af de skiftende sæsoner, da hver sæson byder på dets egne udfordringer og muligheder. 

For eksempel tilbyder vi forårsklargøring af haven. Når foråret melder sin ankomst, er det tid til at vække haven til live efter vinteren. Her kan vi rydde op i blade og affald, gøde græsplænen, og sikrer at dine planter er klar til vækstsæson. 

Sommermånederne kræver særlig opmærksomhed med hyppig vanding og pleje, for at modstå den danske sommervarme, hvor der ofte kan forekomme tørkeperioder. Her sørger vi for vanding, trimning og kontrol med plantevækst, så din have forbliver frisk og pæn, igennem sommermånederne. 

Når efteråret nærmer sig, forbereder vi din have på de koldere måneder. Dette inkluderer beskæring af visse planter, beskyttelse af følsomme arter og sikring af, at alt er robust og klar til at overvintre sikkert.

Skal din have formes på en bestemt måde? 

Haveservice og plejning af udendørsarealer behøver ikke kun at handle om at haven skal være funktionelt og vedligeholdt, men også om at fremhæve dens æstetik. Skønheden i en have skaber en ro og tilfredsstillelse for dig, og inviterer både dig og dine gæster til at nyde dine udendørsområder. 

Ønsker du derfor i forlængelse med vores haveservice abonnement i Århus, ikke kun at pleje haven så den er pænt vedligeholdt, men også at forme den og fremhæve dets skønhed, kan vi også hjælpe dig. Ved beskæring af planter, hække og buske, vil du hurtig opdage at plantelivet kan formes, og fremhæve specifikke designs. Har du specifikke ønsker eller søger sparring og gode råd fra os, hjælper vi mere end gerne. 

Få et tilpasset tilbud på haveservice abonnement

Ønsker du enten en pris på vores haveservice abonnement i Århus, eller vil du høre nærmere på hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på 86276930 eller på info@lapefa.dk. Vi tager højde for størrelsen af dine udendørsarealer, og hvilke ydelser du ønsker i pakken. Vi giver altid muligheden for et gratis tilbud uden forpligtelser, så du kan overveje om det er noget for dig. 

Hør nærmere allerede i dag