Hos Lapefa hjælper vi dig med stort set alt hvad der gælder ejendomsservice, samt arbejde og vedligeholdelse af grønne områder. Til dette hjælper vi også dig med at holde din have smuk og velplejet året rundt, med vores services af hækkeklipning i Århus, Viby, Hjortshøj og generelt det meste af Midtjylland. 

Skal din have og hæk stå helt skarp, kræver det altså nøje præcision, og faktisk også forståelse for plantens behov. Vi gør arbejdet nemt for dig, og tilbyder ekspert haveservice og hækkeklipning, så du kan læne dig tilbage og nyde din have. 

Få et tilbud allerede i dag

Hvornår skal du have en hækkeklipning?

Generelt anbefales det at klippe hække i slutningen af foråret eller begyndelsen af sommeren, efter at de primære vækstperioder er overstået. Dette hjælper nemlig med at forme hækken, før den går ind i en mere stabil vækstfase.

At få foretaget en klipning af din hæk mellem forår og sommer, forbereder din hæk til at stå flot og skarp igennem sommeren, hvor du trods alt kommer til at nyde den mest. Derudover er der også spørgsmålet om hvornår det overhovedet er muligt. 

Det er f.eks. ikke en særlig god idé at få en hækkeklipning om efteråret, da du har risikerer frostskade på hækken. Din hæk vokser nemlig stadig om efteråret, klipper vi din hæk i denne periode, vil hækken automatisk vokse nye skud lige efter klipningen. De nye skud får i efteråret ikke tid nok til at modne, før vinteren slår ind og frost går i de nye skud. 

Grundig og hurtig hækkeklipning i Århus

Hos Lapefa er vi eksperter i alt hvad der har med havearbejde at gøre, og kan uden tvivl hjælpe dig med at få en flot have, hvor din hæk står tæt og kniv skarpt. Hækplanter reagerer på forskellige måder, og skal håndteres på hver sin måde, hvilket vi har fuld forstand på. 

Du kan derfor uanset om du har en bøgehæk, tjørnehæk, ligusterhæk eller noget helt fjerde sætte din lid til os – Vi vil mere end gerne rådgive dig om hvor ofte din hæk skal klippes, og hvilke måneder der er mest oplagt. 

Hvorfor Lapefa til din hækkeklipning 

Med Lapefa hjælper vi dig med at få den helt rigtige klipning af din hæk. For at opnå den rette sundhed og skønhed af din have og hæk, kræver det faktisk mere præcision end man lige skulle tro. At klippe din hæk kan være en udfordrende opgave, især hvis du går op i at din hæk skal være lige og velplejet. 

Vi hjælper dig med at få din hæk til at se pæn og velplejet ud, og trimmer den selvfølgelig efter dine ønsker. Udover det æstetiske, har en hækkeklipning faktisk også funktionelle formål. Med klipningen kan din hæk formes, så du får det privatliv du ønsker, og er samtidig med til at definere din have. Med Lapefa kan vi altid garantere dig:

 • Fremragende kundeservice
  Vores medarbejdere dukker altid op med en venlig og professionel indstilling. Vi lytter til dine ønsker, og giver dig gerne fifs og rådgivning med på vejen. 
   
 • Altid konkurrencedygtige priser 
  En god service behøver ikke at være dyr, derfor får du et prisvenlig tilbud for os. Prisen afhænger tildeles af hæktypen, størrelsen og hvordan du vil have den formet. Vi tilbyder altid at give dig et gratis tilbud, uden nogen forpligtelser. 
   
 • Mulighed for tilpassede løsninger
  Har du specifikke ønsker, kan vi garanteret hjælpe dig. Vi er fleksible og tilbyder vores service til din kalender og hvilken form du ønsker. 
   
 • Ekspertise inden for alle slags hække  
  Om det drejer sig om en tæt ligusterhæk, en bøgehæk eller en takshæk, er der ikke den hæktype vi ikke kan hjælpe med. Vi tilbyder hækkeklipning af alle typer, og hjælper gerne med din. 

Kontakt os for hækkeklipning i Århus & Midtjylland 

Skal du have en hækkeklipning eller har du spørgsmål om hvordan vi kan hjælpe dig, hører vi gerne fra dig. Kontakt os på 86276930 eller info@lapefa.dk, og så står vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Er du interesseret i et tilbud, giver vi altid et ud fra dine specifikationer, helt uforpligtende.  
 

Kontakt os her