Når en af dine kære efterlader sig et dødsbo, kan opgaven med at rydde op og organisere virke overvældende, og med meget god grund. I den følsomme og svære tid, hjælper vi hos Lapefa til at assistere med respektfuld og effektiv rydning af dødsbo i Århus og omegn, som Viby, Hjortshøj og nærområderne. 

Med fokus på at lette byrden for de efterladte, giver vi en omfattende service der dækker alle aspekter af oprydningen. Vi har mere end 25 års erfaring inden for ejendomsservice, heriblandt rydning af dødsbo i Århus og omegn. 

Vi hjælper med rydning af dødsbo i en svær tid 

At miste en der står dig nær, er aldrig let og de praktiske opgaver der følger, kan med god grund føles uoverkommelige. Vi yder professionel hjælp i den svære tid, så du nemmere kan bearbejde tabet, mens vi klarer arbejdet for dig – og sørger selvfølgelig for at efterlade boligen pæn og ren. 

Vi har altid en tilgang til vores rydning af dødsbo der er præget af empati og respekt for den afdødes ejendele og personlige historie. Er sagen lige til, kan vi altid bare gå i gang og få arbejdet overstået – har du derimod behov for det, går vi gerne ind i en samtale med dig, og lytter til dine særlige ønsker og behov. Herefter kan vi lægge en plan, der tager højde for alle aspekter. 

Efter et dødsfald, opstår spørgsmålet ofte om, hvornår man skal begynde rydning af dødsboet. Som udgangspunkt er der ikke en tidsfrist for, hvornår et dødsbo skal ryddes. Med det sagt, er det dog en god ide at rydde det, så snart muligheden byder sig, da der er en masse ting at forholde sig til, heriblandt juridiske og formelle forhold, udstedt skifteretsattest og andre diverse dokumenter der skal på plads. 

Vi står for rydning af dødsbo i Århus af alle slags 

Om det er hus, lejlighed, kælderrum eller garage, tager vi gerne opgaven for dig. Ikke en sag er ens, og de forskellige typer ejendomme stiller forskellige krav til rydning og håndtering. Uanset om det drejer sig om en stor villa eller en kompakt lejlighed, har vi både erfaringen, ekspertisen og udstyret til at klare opgaven effektivt og respektfuldt. 

  • Villaer
  • Lejligheder
  • Stuehuse
  • Plejehjemsboliger 
  • Ladebygninger
  • Garager 

Med andre ord hjælper vi med alle typer af boliger. 

Der findes en håndfuld forskellige typer af behandling af et dødsbo, hvor de forskellige former har det tilfælles, at skifteretten udsteder en skifteretsattest. Attesten giver enten bebostyrer eller arvinger ret til at disponere over dødsboets ejendele og aktiver.

Er du udstedet skifteretsattesten, kan vi herefter tage opgaven i vores hænder. Her sørger vi for at sortere genstande og værdigenstande, og bagefter sørge for oprydningen efterfølgende. 

Lad os stå for opgaven

Skal vi stå for rydning af dødsbo i Århus og omegn, eller ønsker du nærmere information? Uanset din henvendelse, hører vi gerne fra dig på 86276930 eller på info@lapefa.dk. Alternativt er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor du kan give en beskrivelse af opgavens omfang, boligtypen og størrelsen. Ved alle henvendelser modtager du altid et gratis tilbud, uden nogle forpligtelser. 
 

Kontakt os her