LAPEFA har 20 års erfaring indenfor hotelservice.

 • LAPEFA har mange værelser, som hver dag gøres klar til bookning (dog ikke rengøring)
 • 99,9% af alle hotelværelser indenfor
 • LAPEFAs ansvarsområder har været klar til booking/ udlejning samme dag
 • LAPEFA har, som det første firma i Danmark, serviceret Danmarks næststørste by med hotelservice og bevist, hvordan man effektiviserer og systematiserer hotel- vedligeholdelse

Hos Lapefa er vi blandt de førende i branchen af ejendomsservice, og tilbyder i forlængelse med det vores hotelservice i Århus og omegn. Vi har mere end 20 års erfaring, og ved lige præcis hvad der skal til, for at forbedre dine gæsters oplevelser på hotellet, og sikrer en øget driftseffektivitet. 

Vi hjælper mere end gerne med vores hotelservice i Århus, men dækker også nærområderne, om det er Viby, Hjortshøj eller omegn.

Få et tilbud allerede i dag

Hotelservice der sørger for booking og udlejning samme dag

I den moderne hotelbranche er evnen til at hurtig tilpasse sig og reagere på ændringer i kundebehov afgørende. Vi hos Lapefa har specialiseret os i at sikre, at hoteller kan tilbyde værelser der er klar til booking, på kort varsel. Skal du maksimere tilgængeligheden og minimere ventetid for dine gæster, er dette især et område der kan optimeres på. 

 • Hurtig omdrejning af værelser:
  Er der faciliteter enten på værelserne eller på hotellet der skal på plads inden næste gæst tjekker ind, sørger vi for det lige så snart den tidligere gæst tjekker ud. Om det er tekniske installationer, sikring af funktionalitet, sørger vi for at værelset er klar.
   
 • Koordination med hotellets ledelse:
  En tæt koordination med hotellets ledelse sikrer, at der er en strømlinet proces for alle værelser, der skal gøres klar. Vi at information flyder effektivt mellem forskellige afdelinger – fra receptionen til teknisk service.
   
 • Opdatering og tilpasning af faciliteter:  
  For at imødekomme de skiftende forventninger fra gæster, arbejder Lapefa også med løbende opdatering og tilpasning af værelsesfaciliteterne. 

Hotelservice i Århus der effektiviserer hotelvedligeholdelse 

Vedligeholdelse af hotellet er ikke altid en lige til opgave, men nærmere kompleks og kræver nøje planlægning, og ikke mindst effektiv udførelse. Vi sørger for at levere løsninger der ikke kun vedligeholder, men også systematiserer og effektiviserer hele processen. 

 • Planlægning og koordinering af vedligeholdelsesopgaver: 
  Vi hjælper gerne med planlægningssystemer til at koordinere vedligeholdelsesopgaver effektivt. Med at få indført et system, sikrer det at alle vedligeholdelsesaktiviteter bliver udført rettidigt og i overensstemmelse med gældende standarder og regler. Ved at automatisere tidsplanlægningen og prioritere opgaver minimeres nedetid for værelser og faciliteter.
   
 • Forebyggende vedligehold: 
  En del af effektiv drift, starter faktisk allerede ved forebyggende vedligehold. Vi hjælper med regelmæssige inspektioner og vedligeholdelse, så du undgår pludseligt nedbrud og ærgerlige reparationer. 

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål om vores hotelservices, eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit hotel med at opnå effektiv drift og forbedret gæsteoplevelse? Vi står altid klar, og hører gerne fra dig på 86276930 eller på info@lapefa.dk


Reference

“Vi har på First Hotel Atlantic arbejdet samme med LAPEFA i mange år. Vi får altid en god service samt kvalitet på de opgaver det bliver lavet. Bedst af alt er dog at LAPEFA arbejder meget proaktivt. Jeg kan regne med at de opgaver de har og dem som de kan se vores bygning har brug for, de bliver lavet og vi får fremtidssikret vores bygning efter de krav vi har som hotel. Jeg kan varmt anbefale LAPEFA som samarbejdspartner."

Mark Bering, Direktør/General Manager FIRST HOTEL