Trænger trappen eller opgangen til en kærlig hånd, kan vores dygtige medarbejde hjælpe dig. Hos Lapefa har vi som firma mere end 25 års erfaring inden for ejendomsservice, hvilket inkluderer vores service af trappevask i Århus og generelt rengøring af opgang. 

Vi sørger for at din opgang bliver pæn og ren, og tilbyder alt fra faste abonnementsaftaler hvor vi kommer efter behov, eller vores service som engangsydelse. Vi giver dig mulighed for vores rengøring og trappevask i Århus, men dækker også nærområderne såsom Viby og Hjortshøj. 

Få et tilbud allerede i dag

Skinnende trappevask i Århus

Hos Lapefa mener vi, at en trappevask eller rengøring af opgang, egentligt er mere end bare en grundlæggende rengøring. Dethandler om at skabe et positivt og indbydende førstehåndsindtryk, og er en velkomst for både beboer og besøgende. 

Vi tilbyder både at du får hele pakken, men kan også uden problemer indgå i særaftaler med hvilke behov, I har brug for i opgangen. Om det blot er en trappevask vi skal levere, eller om du også skal have rengjort gelænder, vindueskarme, lamper mm., er helt op til dig. Hos Lapefa garanterer vi:

  • Dygtigt personale
  • Grundighed 
  • Fokus på miljø
  • Troværdighed 
  • Prisvenlige ydelser 

Miljøbevidst trappevask

Rengøringsmidler kan mere end ofte være meget skrappe, som både kan have en negativ virkning på ikke bare elementerne de bliver påført på, men også på miljøet. Vores tilgang når vi udfører trappevask i Århus og omegn, bygger derfor på miljøvenlige og let nedbrydelige rengøringsmidler. Vores produkter er selvfølgelig udvalgt efter dets effektivitet, men også dets miljøvenlige egenskaber. 

Vi prioriterer at gå forrest i den grønne omstilling, og har derfor også fokus på at vand er en værdifuld ressource. Vi er bevidste om vores forbrug, og bruger derfor kun hvad der er højst nødvendigt. Vi bruger samtidig vandbesparende teknikker, for at minimere spild mest muligt. 

Vi tager også resten af opgangen 

Der er ingen tvivl om at vores trappevask i Århus er mest populær, da trappeopgangen er det første man lægger mærke til, men ønsker du en helt pletfri opgang, kan vi sagtens være behjælpelig. Som tidligere nævnt kan vi nemt indgå i særaftaler, hvor du vælge de områder, vi skal rengøre. Vi hjælper blandt andet med:

  • Gulve
  • Vægge og gelændere 
  • Vinduer og glasdøre  
  • Elevatorer 
  • Postkasser og dørmåtter 

Forskellen på en ikke vedligeholdt opgang, og en ren trappeopgang er ligesom dag og nat. En ren opgang kan transformere hele bygningens atmosfære, og er imødekommende for beboer og gæster. Derudover reducerer det også støv og allergener, og giver en bedre luftkvalitet. 

Få et gratis tilbud på trappevask i Århus

Hos Lapefa er vi parate til at få din opgang i Århus, Viby, Hjortshøj og omegn til at skinne. Du er altid velkommen til at kontakte os på 86276930 eller info@lapefa.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver hvilke elementer af din opgang, vi skal rengøre. 
 

Kontakt os her