Skal du sælge din dit hus eller din ejendom, er det desværre ikke så let, bare at inviterer interesserede købere på besøg, uden noget forarbejde. Førstehåndsindtrykket er utrolig afgørende, hvor du skal præsentere din bolig fra dets bedste side. Hos Lapefa er din boligs fremtræden og salgsværdi. 

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen af ejendomsservice, og klargøring af hus til salg. Vi tilbyder klargøring af hus til salg i Århus samt nærområderne såsom Viby og Hjortshøj, og varetager både det indvendige, men også det udvendige. 

Få et tilbud allerede i dag

Klargøring af hus til salg i Århus: Både indvendig og udvendig 

Skal vi gøre din bolig salgsklar, tager vi os af både de indvendige og udvendige aspekter. Vores tilgang sikrer, at hver krog af hjemmet taler til den potentielle købers ønsker, hvor de kan stå efterladt med en positiv helhedsvurdering af hele hjemmet. 

Indvendigt fokuserer vi på at fremhæve dit hjems stærke sider. Målet er faktisk, at den potentielle køber skal kunne visualisere, at boligen er deres fremtidige hjem. Grundig rengøring, fjernelse af kalk, pletfri vinduer og skinnende gulve, er alle områder vi får dækket. 

Udvendigt sørger vi for at boligens facade, have og andre udendørs arealer står knivskarpt. Dette inkluderer alt fra malerarbejde, beskæring af hækken, til generel oprydning. Måske tænker du, burde man ikke bare kun fokusere på det indvendige? Her kan vi tværtimod fortælle dig, at haven og de udendørs arealer, er ekstremt vigtige at klargøre. 

 • Haven er det første man ser, når huset skal beses
 • Havens udseende er afgørende for husets fremtoning og stemning
 • Haven er husets visitkort
 • Haven påvirker husets samlede udseende og karakter
 • Er forhaven plejet og flot, får besøgende et godt indtryk, allerede før de træder ind ad hoveddøren

Professionel rådgivning fra start til slut

Skal du have klargøring af hus til salg i Århus, er det lige med at finde en pålidelig partner. Hos Lapefa hjælper vi altid vores kunder gennem hele processen, med høj professionalisme og stor venlighed. 

Ved du lige præcis hvad opgaven kræver, jamen så er det meget lige til, og vi kan foretage vores arbejde efter dine ønsker. Søger du derimod hjælp og rådgivning, tager vi gerne en grundig vurdering af dit hjem, hvor vi identificerer områder, hvor der er plads til forbedringer. Vi inddrager dig i hele processen når vi udfører klargøring af hus til salg i Århus, så der bliver lagt en nøje plan du kan forholde dig til. 

Med vores rådgivning til klargøring af hus til salg, holder vi dig ikke kun opdateret på eventuelle handlingsplaner vi vil foretage, men også tips og råd til dig af hvad du som boligejer, selv kan gøre. Skal du have nogle overordnede tips, anbefaler vi: 

 1. Grundig rengøring og oprydning:
  Det er egentligt ret simpelt, men en god og grundig rengøring samt oprydning, har faktisk meget at skulle have sagt. Det er et must når det kommer til klargøring af hus til salg, da det giver den potentielle køber muligheden for at se boligens potentiale. 
   
 2. Lad lyset trænge ind:
  Inden den potentielle køber kommer på besøg, kan du med fordel rulle dine gardiner og persienner fra, så du får det bedste lysindfald. En god belysning og naturligt sollys gør rummene mere indbydende, og øger indtrykket af din bolig. 
   
 3. Foretag nødvendige reparationer:
  Små reparationer kan gøre en stor forskel. Selvom der måske er mindre skader du selv er okay med, er det ikke sikkert, at køberen er af den samme holdning. Ser du derfor mulighed for mindre reparationer, kan du gøre klogt i at få styr på dem. 
   
 4. Afrim personlige genstande:
  Det kan lyde lidt hårdt, men det kan også være en god idé at ”depersonalisere” din bolig. Det gør det nemmere for en potentiel køber at forstille sig selv og deres liv i boligen. Har du familiebilleder, kan du hurtigt gemme dem, inden fremvisning. 
   
 5. Få indretningen til at spille:
  Ligesom de andre råd af klargøring af hus til salg, gælder det om at vise din bolig frem for dets bedste side, og vise hvilket potentiale din bolig har. Vores erfaring viser, at du f.eks. bare med planter og blomster kan skabe en hyggelig atmosfære, der giver din bolig et løft. 

Lad os stå for din klargøring af hus til salg i Århus

Skal du have hjælp til at øge chancen for køb med vores klargøring af hus til salg i Århus, hører vi altid gerne fra dig. Kontakt os på 86276930, info@lapefa.dk eller udfyld vores kontaktformular, og så besvarer vi gerne dine spørgsmål. Vi tilbyder altid et gratis tilbud, helt uden forpligtelser. 
 

Skriv til os  Ring til os