Er uheldet ude og skaderne har ramt, er det altid betryggende at vide, at du har professionel hjælp du kan stole på. Har din bolig været udsat for brand, vandskader, indbrud, eller noget helt andet, rykker vi hos Lapefa ud med skadeservice i Århus og omegn. 

Med mere end 25 års erfaring i branchen, ved vi hvad der skal til, for at hjælpe dig bedst muligt. Vi rykker ud hurtigt og effektivt, så både materielle og emotionelle tab kan minimeres mest muligt. Uheld i boligen kan ske når som helst, derfor tilbyder vi skadeservice i Århus og omegn, døgnet rundt. Om du er i nærområderne såsom Viby og Hjortshøj, hjælper vi dig gerne. 

Vi tilbyder akut døgnvagt

Hvad er skadeservice?

Skadeservice hjælper med at udbrede forskellige typer af skader, hvis uheldet er ude. Det kan omhandle udbedring af de typiske skader, såsom vandskader, brand- og stormskader, men også skader forårsaget ved indbrud. Skadeservice er med til at genoprette og restaurere din ejendom, efter uheldet er ude. 

Hos Lapefa er nøgleordet ”effektivitet” en central del af vores tilgang til vores skadeservice i Århus. Vi hopper ikke over hvor gærdet er lavest, og giver dig den service din ejendom har brug for. Hurtig reaktionsevne er samtidig utrolig vigtigt, hvorfor du derfor kan kontakte os døgnet rundt. Vi vil nemlig være tilgængelige, når behovet opstår for det. 

Samtidig er vi fuld forstående for, at en hurtig reaktionsevne ikke alene er tilstrækkelig. Vi prioriterer derfor også grundighed i den skadeservice i Århus, vi leverer. Du får samtidig åben kommunikation med os, så du er fuldt informeret igennem hele processen. 

Vi har vores helt eget professionelle tilkaldekorps, der står klar når det gælder døgnet rundt. Helt kort og præcis hjælper vi med:

 • Affugtning og desinficering
 • Opsugning af vand og fugt
 • Brand- og sodskader
 • Afdækning ved indbrud
 • Samarbejde med forsikringsselskaber, vagtselskaber og brandmyndigheder
 • Udlejning af affugtere

Hvilke skader dækker vi?

Når uheldet er ude, kan det hurtigt føles overvældende og ikke mindst stressende, at skulle håndtere eftervirkningerne helt alene. Hos Lapefa træder vi ind ved de fleste ulykker eller hændelser, og hjælper med at restaurere din ejendom efter skaden er sket.

 • Vandskader:
  Vandskader kan opstå af forskellige årsager, og ofte helt uden at du selv har forskyldt det. De kan opstå af oversvømmelser, rørbrud, eller endda som følge af slukningsarbejde efter en brand. Uanset årsagen, er det altid vigtigt at reagere hurtigt for at minimere skaderne. 
   
 • Skimmelsvamp og fugtskader:
  Fugtighed og dårlig ventilation kan føre til skimmelsvamp, som ikke kun skader din ejendom, men også kan påvirke indeklimaet og sundheden. Der er med andre ord mange gode grunde, til at bekæmpe fugtskader og skimmelsvamp; både for din ejendomsværdi, men også for dit helbreds skyld. 
   
 • Brandskader:
  Brand er uden tvivl en af de mest ødelæggende hændelser, som kan påvirke en ejendom. Vores dygtige skadeservice eksperter, hjælper med at genopbygge og restaurere, så du kan få mest mulig værdi tilbage af din ejendom. 
   
 • Stormskader:
  Skader forårsaget af stormvejr hænder muligvis ikke så ofte, som vand- og brandskader, men det betyder ikke at de kan forekomme. Typisk har stormskader en indvirkning på taget af din bolig, hvilket om noget er essentielt for en bygnings struktur. 
   
 • Skader efter indbrud:
  Hos Lapefa dækker vores skadeservice i Århus, også over skader forårsaget af indbrud i din bolig. 

Hvorfor gøre brug af skadeservice?

Står du med en skade på din ejendom, uanset om det gælder din egen private bolig, eller om det er din virksomhed, er det altid overvældende. Det medfører både praktiske og økonomiske udfordringer, hvilket er vores mål at hjælpe dig med. Hos Lapefa byder vi på skadeservice i Århus, der garanterer dig: 

 • Hurtig respons 
 • Døgnvagt 
 • Overholdte aftaler 
 • Professionel vurdering og håndtering

Vi hjælper med at udbedre skaderne, og vil altid også fortælle dig på forhånd, om en skade er af sådan et stort omfang, at den ikke kan udbedres. Har du for eksempel skimmelsvamp eller fugt- og vandskader, hjælper vi dig med at komme det til livs. Ved indbrud-, storm-, eller brandskader, hjælper vi dig på bedste vis ved at restaurere din bolig. 

Få et tilbud på skadeservice i Århus i dag

Vi yder altid professionel og effektiv skadeservice i Århus og omegn, døgnet rundt. Vi holder altid vores aftaler, og sørger for at vores arbejde bliver gjort til perfektion. Ønsker du at høre nærmere, eller er du interesseret i et gratis og altid uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på 86276930 eller på info@lapefa.dk
 

Skriv til os  Ring til os