Medarbejdere

Alle LAPEFAs medarbejdere er skolede og fagligt kompetente til at udføre opgaver inden- for daglig vedligeholdelse. Når der er behov for autoriserede installatører, bliver de tilknyttet opgaven under opsyn af LAPEFA.
 
LAPEFA stiller store krav til medarbejderne, og alle har en ren straffeattest, som opdateres mindst én gang årligt. Alle medarbejdere bærer synligt ID-kort med billedlegitimation, og alle har naturligvis tavshedspligt.
 
LAPEFAs medarbejdere er servicemindede helt ud til fingerspidserne. Deres vigtigtigste opgave er at gøre dig tilfreds, så din hverdag bliver lettere. For vi er til for dig. Derfor er det afgørende vigtigt for os at vi løbende har en tæt dialog om opgaverne og deres udførelse.
 
Så kan vi hele tiden gøre tingene lidt bedre, og bygge lidt mere på den goodwill der gør, at vi åbent og ærligt kan sige: Vi bygger på tillid. Vi glæder os til at byde dig velkommen som et nyt, tilfreds medlem af den store LAPEFA-familie.

Kontakt os

Kontakt os

LAPEFA

Om os

Siden 1994 har Lapefa været en seriøs og troværdig samarbejdspartner når det gælder ejendoms-service, skadeservice og vedligehold af grønne områder. Faglig kompetence, ordholdenhed og handlingsorienteret indstilling til service er nøgleord for vores virksomhed.

Vi holder altid hvad vi lover

Høj faglighed og høj service