Udlejning

Udlejning - Hos LAPEFA kan du leje telte, service mm.

Havefest eller bryllup?

Hos LAPEFA kan du leje telte, service mm. Skal du holde have-, grill-, studenter- eller fødselsdagsfest? LAPEFA udlejer også service, borde og stole, bord/bænkesæt, musikanlæg mm.

Udlejning af partytelte

LAPEFA udlejer også partytelte (6x12 meter) til markedets laveste priser og i allerbedste kvalitet! Så nu har du muligheden for at holde den fuldendte fest med en totalløsning leveret af LAPEFA, lige fra partytelt til den røde løber.

Reference

Restaurant Dauphine har gennem det sidste årti brugt LAPEFA Ejendomsservice på mange områder. Dauphine og LAPEFA har et tæt samarbejde ved afvikling af arrangementer/events både på vore egne domiciler og ude ved kunden. Om det er, på en græsmark, i fine festlokaler eller på en byggepladser, så løser vi det altid sammen med LAPEFA.

Det er altid en meget stor fornøjelse at lave planlægning og styring ned til de mindste detaljer, direkte med direktøren Lars. Opgaven bliver tilgået meget professionelt, og arrangement er altid planlagt og gennemtænkt med stor nøjagtighed, om det er hjælp til at sætte en fest op, eller være vagt, en vandrør der drypper kl. 04 om natten, så er LAPEFA der!"

Restaurant Dauphine

Kontakt os

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontakt os

LAPEFA

Om os

Siden 1994 har Lapefa været en seriøs og troværdig samarbejdspartner når det gælder ejendoms-service, skadeservice og vedligehold af grønne områder. Faglig kompetence, ordholdenhed og handlingsorienteret indstilling til service er nøgleord for vores virksomhed.

Vi holder altid hvad vi lover

Høj faglighed og høj service